Commerciële ondersteuning

De Commerciële Ondersteuning binnen Vendor draagt er zorg voor dat de Sales medewerkers zich volledig kunnen focussen op verkoopactiviteiten. Deze ondersteuning vind je terug in de afdelingen Sales Support, Klantenservice, Telemarketing en Marketing.

De wensen en de behoeften van de klant staan centraal, waarbij je handelt volgens de richtlijnen van Vendor. Commercieel inzicht, creativiteit en probleemoplossend vermogen zijn eigenschappen waarmee jij succesvol bent binnen de Commerciële Ondersteuning.

Medewerk(st)er Sales Support & Administratie

Werken bij een toonaangevende serviceorganisatie

Wij zijn Vendor! Wij bieden dienstverlening gericht op een optimale toilethygiëne voor onze klanten. Wij staan voor een fris toilet met een aangename uitstraling. En wij zorgen er voor dat de toiletgebruiker op elk gewenst moment beschikt over toiletpapier, zeep en handdroging. Wij houden er van om te verrassen en verwachtingen te overtreffen. Samenwerken met Vendor is een verfrissende beleving voor de klant én de toiletgebruiker. Dit kunnen wij alleen waar maken met gepassioneerde medewerkers. En die hebben wij! Daar zijn wij trots op. Als werkgever zijn wij er op gericht deze passie te voeden door aandacht voor onze mensen en de omstandigheden te realiseren, waarin zij kunnen doen waar zij goed in zijn en waar zij blij van worden.

Voor Vendor België (locatie: Temse) zijn wij momenteel, voor in eerste instantie een tijdelijke invulling (6 maanden) op zoek naar een:

 

Medewerk(st)er Sales Support & Administratie

Een accurate administratieve duizendpoot met uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal.

Beschikbaarheid: januari 2018, optie vast.

  

Taken en verantwoordelijkheden

De commerciële ondersteuning binnen Vendor draagt er zorg voor dat de sales medewerkers zich volledig kunnen focussen op verkoopactiviteiten. Jouw takenpakket is zeer divers en evolueert mee met jouw inzet en ervaring. Een greep uit de verantwoordelijkheden:

  • Per telefoon en e-mail te woord staan en ondersteunen van klanten en sales collega’s
  • Aannemen en verwerken van bestellingen en montage orders
  • Contractbeheer
  • Onderhoud van prijsafspraken in ERP-systeem
  • Facturatie
  • Betalingen opvolgen van debiteuren
  • Analyseren en evalueren van het verbruik van de klant
  • Klantenbestand up-to-date houden

Kortom : een uitdagende en veelzijdige functie, waarbij je samen met je collega’s van de binnendienst het verkoopteam ondersteunt bij hun dagelijks werkzaamheden. Het bevorderen en behouden van een goede commerciële relatie met onze klanten staat hierbij altijd centraal.

Profiel kandidaat

Klantvriendelijkheid, zelfstandigheid, communicatief vaardig en accuratesse kenmerken jouw persoon!

Wij zoeken een prettige, gedreven collega met ervaring in een administratieve, klantgerichte functie.

Deze functie vergt flexibiliteit en stressbestendigheid. Je bent analytisch sterk en hebt uitstekende kennis van MS Office (Word, grondige kennis van Excel (formules, draaitabellen,...), Outlook). Daarnaast heb je bij voorkeur ook ervaring in het werken met een ERP (bij voorkeur Microsoft Dynamics AX) en een CRM pakket. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal is vereist. Een goede beheersing van de Engelse taal is een pluspunt.

Aanbod

Vendor België is een financieel gezonde organisatie met een uitgesproken groeistrategie. Je komt terecht in een dynamisch en enthousiast team dat altijd voor je klaarstaat.

Wij bieden je een grondige opleiding en een goed salaris aangevuld met maaltijdcheques.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vanessa Robbrecht, Teamleader Customer Service op : 0032 3 710 90 82 of kijk op onze website www.vendor.be.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Deze kun je ons sturen via onderstaande knop “Solliciteer direct”.