Commerciële ondersteuning

De Commerciële Ondersteuning binnen Vendor draagt er zorg voor dat de Sales medewerkers zich volledig kunnen focussen op verkoopactiviteiten. Deze ondersteuning vind je terug in de afdelingen Sales Support, Klantenservice, Telemarketing en Marketing.

De wensen en de behoeften van de klant staan centraal, waarbij je handelt volgens de richtlijnen van Vendor. Commercieel inzicht, creativiteit en probleemoplossend vermogen zijn eigenschappen waarmee jij succesvol bent binnen de Commerciële Ondersteuning.

Stagiair Marketing

Wil jij aan de slag voor het kleinste kamertje van Nederland? Dan ben je bij Vendor aan het juiste adres.

Wij leveren sinds 1961 concepten op het gebied van toilethygiëne en helpen onze klanten om hun gasten, medewerkers, klanten en patiënten op een zo aangename wijze een toiletbezoek te laten beleven. Vendor biedt als specialist op duurzame en transparante wijze een optimale toilethygiëne voor haar klanten. Positieve beleving, uitstraling en optimale beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden waarbij we de toiletbezoeker centraal stellen. Doel hierbij is de beste in de markt te zijn.

Een stage bij Vendor betekent werken in een dynamische omgeving waar je de kans krijgt om het brede spectrum van het marketing en communicatiegebied te leren kennen en ervaring op te doen. De stage zal een mix zijn van meewerkactiviteiten en één of meerdere (onderzoeks)opdracht(en). Bij mogelijke opdrachten kun je denken aan: - Customer journey mapping - Naambekendheid- en imago onderzoek - Vendor als employer brand - Corporate story onderzoek (corporate story telling en kernwaarden, mission statement) - Online performance

We kijken uit naar je sollicitatie!