Algemene header - NIET VERWIJDEREN

duurzaam in logo 4-MVO-NL

Abeco Holland beoordeelt partnership Vendor met rapportcijfer 9

dinsdag, 08 november 2016

Abeco Holland aan het woord over Vendor

Abeco Holland - groothandel in schoonmaak met een veelzijdig assortiment en klantgerichte aanpak - werkt al jaren naar tevredenheid samen met Vendor om klanten verfrissende oplossingen voor de toiletruimtes te bieden. “Een hygiënisch toilet is belangrijk voor de gezondheid van gasten en medewerkers. Daarnaast is het een visitekaartje voor onze klanten en natuurlijk ook voor onze eigen organisatie. Een schoon toilet levert complimenten op van toiletbezoekers”, zo vertelt Arnold Fonville, eigenaar Abeco Holland.

Een kwalitatieve productlijn en betrouwbare service

Fonville licht toe: “We hebben toentertijd voor Vendor gekozen vanwege de zeer goede kwaliteit van de producten. De producten zijn stevig en zien er mooi uit. Ook is de serviceverlening van hoge kwaliteit. Vendor stemt deze af op  specifieke behoeften van de klant, waardoor wij en onze klanten verzekerd zijn van optimale toilethygiëne zonder omkijken! Vendor denkt net zoals Abeco Holland mee met de klant”. 

Positieve toiletervaring

Abeco Holland zet zich maximaal in voor haar klanten en daarbij hoort ook een positieve toiletervaring. Fonville: “Bedrijven zouden ook een simpele toiletrol, doekjes voor de handen en een busje geurspray kunnen neerzetten. Ik vind echter dat je dan je klanten, jezelf en je personeel te kort doet. De toiletruimte is bepalend voor de indruk die bezoekers krijgen van je organisatie. Toiletbezoekers verwachten een schone toiletomgeving aan te treffen.”

Rapportcijfer 9

Abeco drukt haar ervaring met Vendor uit met een rapportcijfer. Fonville vertelt: “Ik beoordeel onze samenwerking met een 9. Ik ben zeer tevreden over de service die Vendor verleent en de toiletoplossingen die Vendor biedt. Ik geef een 9 en geen 10, aangezien ik van mening ben dat er altijd ruimte is voor verbeteringen.”

Vendor in drie woorden

Fonville beschrijft Vendor tot slot in een notendop: “Ik vind de woorden professioneel, kwaliteit en service het beste uitdrukken waar Vendor voor staat.” 

Abeco Holland beoordeelt partnership Vendor met rapportcijfer 9