Over Vendor
Over Vendor

duurzaam in logo 4-MVO-NL

Over Vendor

Hoogwaardige dienstverlening

Vendor – vanaf 1961 dienstverlener op het gebied van toilethygiëne – levert totaalconcepten in meer dan 30 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg. Daarnaast heeft Vendor verkoopkantoren in België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. In totaal werken er ruim 200 mensen. Zowel de automaten als de verbruiksgoederen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, geheel conform ISO 9001 en ISO 14001. Vendor is bovendien MVO Prestatieladder niveau 4 gecertificeerd. Vanuit regionale servicedepots bieden wij u, en duizenden anderen, dagelijks een hoogwaardige en stipte dienstverlening. 

Missie en kernwaarden

Vendor biedt als specialist op duurzame en transparante wijze een optimale toilethygiëne voor haar klanten. Positieve beleving, uitstraling en optimale beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden waarbij we de toiletbezoeker centraal stellen. Doel hierbij is de beste in de markt te zijn. 

Visie

In onze visie moet de toiletbezoeker op elk moment kunnen beschikken over toiletpapier, zeep en handdroging. Alle Vendorsystemen zijn hierop ontwikkeld. Daarnaast zijn hygiëne, orde en netheid natuurlijk belangrijke criteria voor de toiletbezoeker. Naast continue beschikbaarheid zijn onze klanten dan ook verzekerd van een schone en frisse toiletruimte. En daarmee van een positieve indruk van de bezoeker.

Uw wensen centraal

Vendor heeft de juiste toepassing voor elke doelgroep en situatie en neemt uitgebreid de tijd om uw behoeften te inventariseren. Al uw wensen samen vormen het vertrekpunt voor uw unieke maatwerkvoorstel. Zonder 'kleine lettertjes', no-nonsense en altijd gericht op een langdurige samenwerking met u als tevreden relatie.

Duurzaam in alle opzichten

MVO 4

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij Vendor op een heldere en praktische wijze geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering. Alle producten en dienstverlening zijn getoetst aan de gevolgen voor de samenleving en het milieu. Vendor biedt u dus in alle opzichten een verantwoorde keuze. Het MVO Prestatieladder 4-certificaat staat hiervoor garant.

Innovatief

De basis van de succesvolle Vendor-concepten zijn de unieke en innovatieve uitvoeringen. Vendor volgt uw markt nauwgezet en ontwikkelt hiervoor systemen die nu én in de toekomst aansluiten op de wensen van zowel uw toiletbezoekers, gebouwbeheerders als schoonmakers. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke inrichting van uw toiletruimte.

Totaaloplossing

Of u nu kiest voor handdroging, handreiniging of luchtverfrissing, met Vendor haalt u kwaliteit in huis. Optimale toilethygiëne begint met een deskundig advies, toegespitst op uw situatie, en leidt tot tevreden toiletbezoekers die altijd kunnen rekenen op maximale hygiëne en gebruiksgemak. De eigen montagedienst zorgt voor de juiste installatie van de automaten, inclusief de eerste vulling en vulinstructie. Kortom, Vendor zorgt voor een continue representatieve toiletruimte waar uw gasten en medewerkers zich prettig voelen.

Schoonloopmatten

Behalve voor toilethygiëne komt u ook bij Vendor uit voor schone en veilige vloeren. Wij bieden u een totaalconcept op het gebied van schoonloopmatten, inclusief logomatten. Door toepassing van de juiste matsystemen en wisselservice kiest u met Vendor voor een continu representatieve en functionele entree. Het is tenslotte uw visitekaartje.

Uniek openbaar toiletconcept

Vanuit de toenemende behoefte aan hygiënische openbare toiletten is onder de naam Vendor Washrooms een concept ontwikkeld voor de inrichting en het beheer van toiletten in bijvoorbeeld winkelcentra, tankstations, treinstations, pretparken en op luchthavens. Met de toiletten van Vendor Washrooms bent u verzekerd van een schone en frisse toiletruimte. En daarmee van een positieve indruk van uw gasten.