Personeelsvereniging

Activiteiten

De personeelsvereniging (PéVé) van Vendor organiseert diverse activiteiten zowel binnen als buiten het bedrijf. Op deze manier leer je je collega’s op een andere manier kennen en dit is zeer goed voor de onderlinge sfeer.

De PéVé heeft zeker haar bestaansrecht verdiend door een toenemend aantal leden en hun deelname aan de diverse georganiseerde activiteiten. Het managementteam van Vendor werkt nauw samen met de personeelsvereniging en spreekt het vertrouwen in de PéVé uit door sponsoring van verschillende activiteiten.

De activiteiten die de PéVé organiseert, zijn afgestemd op de wensen van de Vendor medewerkers. Zo komt elk jaar Sinterklaas op bezoek (speciale kindermiddag) en wordt er zowel in het voorjaar als in het najaar een activiteit georganiseerd. In het verleden bezochten we ondermeer al de Efteling, Beekse Bergen en de Antwerpse Zoo. Ruimschoots van tevoren communiceert de PéVé de data van de activiteiten zodat je hier rekening mee kunt houden in je planning. Deelname aan de PéVé en haar activiteiten is vrijblijvend.