Welkom bij Vendor

duurzaam in logo 4-MVO-NL

Welkom bij Vendor

Van harte welkom bij Vendor. Wij vinden het leuk dat je een kijkje neemt op onze site en geïnteresseerd bent in Vendor.  
 
Vendor is een serviceorganisatie gericht op totale ontzorging van onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat ieder medewerker bewust stilstaat bij wat hij of zij kan bijdragen aan het succes van Vendor. Onze verwachtingen zijn hoog gespannen. Het zijn immers onze ménsen die het verschil maken in de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit maakt werken bij Vendor iedere dag tot een uitdaging. 
 
Maar, je staat er niet alleen voor. Vanaf de eerste dag besteden wij ruime aandacht aan het inwerktraject. Wij bieden de trainingen die je nodig hebt om aan de slag te kunnen. In nauwe samenwerking met je collega’s lever je je persoonlijke bijdrage. Alles wat je daarbij nodig hebt om tot optimale prestaties te komen is aanwezig. Denk daarbij aan de juiste materialen, faciliteiten, trainingen en coaching. 
 
Vendor wil de beste zijn voor haar  klanten, maar zeker ook voor haar medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich prettig voelen en voldoening halen uit hun werk. Daarnaast moeten zij voldoende gestimuleerd en ondersteund worden in hun persoonlijke ontwikkeling. Daar staan wij voor! 
 
Spreekt dat je aan, dan leren wij je graag kennen.
 
Ingrid van Haarlem
Manager P&O